Historie

Het in Nederland gevestigde Pro Line is in 1996 opgericht en is, net zoals veel bedrijven in de hengelsport, ontstaan vanuit de hobby als karpervisser. In het begin werd er gestart met het verdelen van verschillende flavours, waarna snel besloten om ook boilies te gaan produceren. In de beginjaren werden er voornamelijk boilies geproduceerd voor klanten uit de omgeving van het bedrijf en voor enkele winkels.

Pro Line groeide als merk zeer snel toen besloten werd om in het begin van het nieuwe millennium aan Carp Zwolle deel te nemen, om zo het merk meer bekendheid te geven. Daarbij was Pro Line in die tijd ook het eerste bedrijf in Nederland wat Freezerbaits via de hengelsportzaak begon te verdelen. Daarnaast kreeg Pro Line ook voet aan de grond in België, door een samenwerkingsverband met Eddy Sterckx als verdeler aan te gaan. Deze vruchtbare combinatie van factoren heeft ervoor gezorgd dat Pro Line inmiddels marktleider is op het gebied van Freezerbaits in de Benelux, iets waar wij en de karpers trots op zijn!

Inmiddels is Pro Line carp products® veel meer dan enkel leverancier van boilies. We bieden een compleet pakket aan producten voor de hedendaagse karpervisser, waarbij kwaliteit voor een betaalbare prijs centraal staat. Dit assortiment proberen we zo compleet mogelijk te maken, waarbij we gesteund door de ervaring van ons Team constant nieuwe producten blijven ontwikkelen. Het doel is dan ook dat jij als karpervisser altijd de keuze voor de kwaliteit van Pro Line kan maken. Met de bouw van onze nieuwe loods en kantoor in 2008, is Pro Line klaar om de volgende stap te maken. We richten ons namelijk steeds meer op een Europese verdeling van onze producten . Daarbij is Pro Line carp products® inmiddels al verkrijgbaar in de grote karpervissende Europese landen zoals Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Binnen Pro Line werken we naar een gezamenlijk doel. We blijven samen hard werken om karpervissers meer en grotere vissen te laten vangen. Want wat is er nu mooier dan te zien of horen dat iemand de dag van zijn leven heeft beleefd, en wij daar als Pro Line daar een kleine bijdrage aan hebben mogen leveren. Daar doen we het met zijn allen toch voor!

Tight Lines!

Team Pro Line