Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website www.proline-products.nl. Door de website te gebruiken en/of te bezoeken stemt u in met de voorwaarden in deze disclaimer. De website en alle onderdelen daarvan zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Pro Line carp products B.V..

Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan te verveelvoudigen en/of openbaar te maken zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de directie van Pro Line carp products B.V.. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Pro Line carp products B.V betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen, redigeren en verspreiden van de informatie op haar site, maar kunnen op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Pro Line carp products B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site. Pro Line carp products B.V aanvaardt eveneens geen aansprakelijkheid voor (gevolg) schade veroorzaakt door publicaties op de website en/of het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn/niet functioneren van (delen) van de website.

Voor zover de webpagina’s van Pro Line carp products B.V links naar andere sites op internet bevatten, verklaart Pro Line carp products B.V hierbij uitdrukkelijk dat zij geen invloed heeft op de lay-out en/of inhoud van de pagina’s waarnaar wordt doorgelinkt. Daarom distantieert zij zich uitdrukkelijk van alle inhoud van alle pagina’s van derden waarnaar links op deze webpagina’s staan. Deze verklaring is van toepassing op alle weergegeven links en op alle content van de daaraan gekoppelde pagina’s.

Pro Line carp products B.V behoudt zich het recht voor om direct en zonder enige berichtgeving wijzigingen en/of aanpassingen door te voeren op de website. Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u via het contactformulier contact met Pro Line carp products B.V opnemen.