Perfecte combinatie – Ralph Gensterblum

Wat is een perfecte combinatie ? Producten die perfect op elkaar zijn afgestemd.

 DSC00055

De Commando boten van Pro Line Carp Products, worden geproduceerd met hoogwaardige materialen en voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen. Pro Line Carp Products heeft vijf verschillende boten in haar assortiment, namelijk; 160XS, 200AD, 2.30m, 2.70m en de 3.20m. Alle boten behalve de 160XS hebben en opblaasbare  kiel, voor een betere ligging bij wind en golven.

Alle boten worden met en hogedrukluchtbodem ‘Air Deck Bodem’ geleverd, wat natuurlijk het in en uitpakken aanzienlijk vereenvoudigd en versneld. Het installeren van een houten of aluminium bodem is bij de Commando boten van Pro Line niet noodzakelijk. De spiegel is vast ingebouwd en verstevigd. De Commando boten worden geleverd met wee aluminium peddels, luchtpomp, reparatiesetje en een vernieuwd ‘Drain System’ voor het water uit de boot te laten. Dit geheel wordt geleverd in een comfortabele tas of voor de kleinere modellen in een rugzak.

Zelf heb ik de Commando boot 160XS en de 2.70m.  Hierdoor heb ik ervaring met zowel de kleine variant 160XS als de grote 2.70m. Beide boten heb ik uiterst goed kunnen testen en ik ben hier zeer tevreden over!

160xs

Ik gebruik de Commando boot 160XS hoofdzakelijk voor het aanvoeren van mijn stek, en voor mijn hengels uit de varen. De 160XS is de ideale maat voor dit soort werk. Een bijkomend voordeel is dat de Commando boot 160XS opgeblazen in mijn auto past. Hierdoor ben ik in een paar minuten op het water en kan mijn stek aanvoeren of mijn hengel uitvaren in plaats dat ik een gehele boot moet opzetten. Aangezien de schaarse vis uren telt elke minuut! Hetzelfde geldt ook voor het Commando boot 200AD, deze past ook perfect opgeblazen in een auto.

DSC00129

Bij de Commando boten 200AD en 2.30m is het ook mogelijk hengelmateriaal over te varen om een stek te bevissen die u niet te voet kan bereiken. Er is voldoende ruimte om materiaal voor een weekend vissen over te varen.

Met de Commando Boten 2.70m en 3.20m kun je alle kanten op. Er is plaats genoeg om al je materiaal over te varen voor meerdere dagen tot een week of zelfs langer.

Op alle Commando boten past de Pro Line Trolling Motor 45lbs perfect.

DSC00047

De Trolling Motor 45lbs

 De Pro Line Trolling Motor 45lbs is met eeb stootkracht van 45lbs (1500kg perfect te gebruiken op alle Commando Boten. De Pro Line Trollling Motor heeft vijf standen vooruit, drie achteruit, een verlicht display, batterij indicator en een uitschuifbaar gashendel.

DSC00006

Bij de kleinere boten is het meer als voldoende om stand 1 tot 3 te gebruiken. Hiermee kun je voldoende snelheid behalen om je hengels uit te varen of te gaan voeren. Hiervan is het voordeel namelijk dat je batterij langer mee gaat.

De Pro Line Trolling Motor heeft voldoende kracht om bij wind en golven een volgeladen 2.70m en 3.20m naar de stek te manoeuvreren.

Een ander voordeel van de Pro Line Trolling Motor is dat  de schroef uit drie bladen bestaat, hierdoor is de motor extreem rustig en manoeuvreert de motor zich  gemakkelijk door waterplanten.

Naar mijn inziens biedt Pro Line Carp Products met de Trolling Motor en de Commando boten een perfecte combinatie voor iedere karpervisser die graag een opblaas boot gebruik.

Tenslotte nog een kleine tip van mij. Monteer zelf een back-up kabel bij de motor in, zodat bij kortsluiting de motor niet beschadigd. Het is snel gemaakt en kost niet veel. Helaas doet dit geen enkele fabrikant van elektromotoren.

DSC00093

Groetjes,

Ralph Gensterblum Team Pro Line