Jean-Marc Erroelen

Mijn naam is Jean Marc Erroelen. Ik ben woonachtig te Dilbeek, in de omgeving van Brussel. Mijn beroep is brandweerman. Sinds ongeveer acht jaar vis ik op karper op alle mogelijke manieren. Zowel op rivieren als op open water en dit gedurende een uur, een week of zelfs langer. Maar het liefste vis ik op wedstrijden.

Ik ben met de Enduro begonnen in het jaar 2002. Ziehier enkele van mijn behaalde resultaten. In 2003 was ik Belgisch Kampioen en was ik geselecteerd voor de Wereldkampioenschappen in Italiƫ. In 2004 was ik 4de op de Bk en weer was ik geselecteerd voor de WK in Portugal. In hetzelfde jaar was ik 2 de op de Europese Masters. In 2005 was ik 2 de op de Bk. In 2006 was ik 6 de op de Masters Media Karper. In 2008 was ik 6 de op het Bk en heb ik deelgenomen aan de World Carp Classic op het meer van Madine.

Gedurende 2 jaar werd ik gesponsord door de firma’s Star Baits en 2 jaar door Fun Fishing.Twee grote Franse Merken. Het is dankzij Eddy Sterckx dat ik in het Belgische Team Pro Line ben geraakt. Ik was verrast door het professionalisme en de kwaliteit van dit merk. En er is ook een goede band in het team. Kwestie van het materiaal waarmee ik vis, heb ik geopteerd voor het Concept 2 in haak en als vlechtdraad de Strip Down . Als boilies heb ik een voorkeur voor Freezerbaits Wintermix – Kelp – Peach en ook van Red Devil 1+ Squid. Zie hier wil ik alleen nog het hele team van Pro Line bedanken voor hun warme ontvangst.

Goede vangst aan iedereen met Pro Line.

Jean Marc Erroelen